• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    Maandmenu November

    Heerlijk dineren met dit 3 of 4 gangen maandmenu voor een (h)eerlijke prijs
    Aanvullend op onze lunch- en dinerkaart hebben we dit heerlijke maandmenu november met wijnsuggesties.
    Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Heeft u een allergie, meld het ons.

    Menuprijzen:
    3 gangenkeuzemenu: 27,50
    4 gangenkeuzemenu: 31,50

    Wijnarrangementen:
    3 gangen: 14,00
    4 gangen: 18,00

    Bob-Wijnarrangement:
    3 gangen: 8,00
    4 gangen: 10,50

    November

    -VOORGERECHTEN-

    Gebakken bloedworst met gekonfijt fazantenboutje

    gel van Granny smith, jonge sla

    Wijntip: Cotes de Ventoux, Frankrijk

    Tartaar van gerookte zalm

    fijne groenten, kappertjes, inktvispapier en een sausje van witte wijn en saffraan

    Wijntip: Chablis, Frankrijk

    Panna cotta van geitenkaas

    met licht geroosterd abrikozen notenbrood en een compote van abrikozen en peper

    Wijntip: Sauvignon Blanc, Nieuw Zeeland

    -TUSSENGERECHTEN-

    Wildbouillon

    met een brunoise van najaar groenten

    Wijntip: Sherry dry

    Kroketje van zuurkool

    met een mayonaise van grove mosterd

    Wijntip: La Combe, Frankrijk

    -HOOFDGERECHTEN-

    Geserveerd met verse frieten, gebakken knoflook aardappeltjes en salade

    Duo van hert

    hertenbiefstukje en hertenstoverij met een jus van rode port en chocolade

    Wijntip: Barbera ‘Montej’ Rosso, Italie

    Gebakken zeebaarsfilet

    met een beurre blanc saus en garnalen

    Wijntip: Rioja Muga Blanco, Spanje

    Orecciette met morbier kaas

    doperwten en groene asperge met een saus van bospaddestoelen

    Wijntip: Pinot Noir, Chili

    -NAGERECHTEN-

    Hazelnoten kwarktaart

    met een bolletje witte chocolade crunch ijs

    Wijntip: Navarra, Spanje

    Chocolade brownie

    met een mousse van tonkabonen en witte chocolade, vanilleroomijs en licht gezouten popcorn

    Wijntip: Navarra, Spanje

    Clafoutis van kersen met vanillesaus

    en stracciatella roomijs

    Wijntip: Rietvallei, South Africa