• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    Maandmenu januari

    Heerlijk dineren met dit 3 of 4 gangen maandmenu voor een (h)eerlijke prijs
    Aanvullend op onze lunch- en dinerkaart hebben we dit heerlijke maandmenu januari met wijnsuggesties.
    Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Heeft u een allergie, meld het ons.

    Menuprijzen:
    3 gangenkeuzemenu: 29,50
    4 gangenkeuzemenu: 33,50

    Wijnarrangementen:
    3 gangen: 14,00
    4 gangen: 18,00

    Bob-Wijnarrangement:
    3 gangen: 8,00
    4 gangen: 10,50

    Januari

    -VOORGERECHTEN-

    Carpaccio van kabeljauw

    vinaigrette van groene curry, zeewier krokant en frisse salade

    Wijntip: Pinot Gris, Nieuw Zeeland

    Huisgemaakte falafel

    met parel couscous tabouleh en tomatensalsa

    Wijntip: Cotes de Ventoux, Frankrijk

    Gerookte ribeye

    dressing van Islay whisky, eendenlever, jonge sla, cresses

    Wijntip: Shiraz, Australië

    -TUSSENGERECHTEN-

    Winterse velouté van prei

    met witte truffelolie

    Wijntip: Chardonnay, Frankrijk

    Ravioli gevuld met ricotta

    basilicum en pijnboompitten met paddenstoelen een groene kruidensaus

    Wijntip: Sauvignon Blanc, Nieuw Zeeland

    -HOOFDGERECHTEN-

    Geserveerd met verse frieten, gebakken knoflook aardappeltjes en salade

    Schelvisfilet

    met een crème van grove mosterd en roergebakken scampi

    Wijntip: Chablis, Frankrijk

    Krokant gebakken rundersucade

    met eigen jus en een kroketje van truffel en zwezerik

    Wijntip: Malbec, Argentinië

    Gebakken kruidige polenta

    met lauwwarme olijven tapenade en basilicumcoulis

    Wijntip: ‘La Traca’ Bobal, Spanje

    -NAGERECHTEN-

    Mini trifle met rode vruchten

    mousse van Licor 43 en vanille ijs

    Licor 43

    Speculaas kwarktaart

    met kaneelijs en slagroom

    Wijntip: Navarra, Spanje

    Parfaît van rumrozijnen

    romige caramel saus en geslagen room

    Wijntip: Rietvallei, South Africa