• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    Maandmenu april

    Heerlijk dineren met dit 3 of 4 gangen maandmenu voor een (h)eerlijke prijs
    Aanvullend op onze lunch- en dinerkaart hebben we dit heerlijke maandmenu april met wijnsuggesties.
    Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Heeft u een allergie, meld het ons.

    Menuprijzen:
    3 gangenkeuzemenu: 29,50
    4 gangenkeuzemenu: 33,50

    Wijnarrangementen:
    3 gangen: 14,00
    4 gangen: 18,00

    Bob-Wijnarrangement:
    3 gangen: 8,00
    4 gangen: 10,50

    April

    -VOORGERECHTEN-

    Salade met gegrilde speenvarken ham

    gekookte kwarteleitjes, voorjaarsgroentjes en truffelmayonaise

    wijntip: Rioja Tinto, Spanje

    Blini met gerookte heilbot

    avocado crème, radijs, daikoncress en zalmkaviaar

    wijntip: Chardonnay, Frankrijk

    Carpaccio van gele biet

    met gel van rode biet, afgemaakt met balsamico, schapenkaas en rucola

    wijntip: Gruner Veltliner, Oostenrijk

    -TUSSENGERECHTEN-

    Romige, licht afgebonden aspergesoep

    met fijngehakt ei en bieslook

    wijntip: La Combe, Frankrijk

    Arancini; gepaneerde balletjes

    gevuld met tomaten risotto, geserveerd met basilicummayonaise

    wijntip: Merlot, Chilli

    -HOOFDGERECHTEN-

    Geserveerd met verse frieten, gebakken knoflook aardappeltjes en salade

    Varkensfilet omwikkeld met bacon

    jus van rode wijn met gestoofde witte kool en bacon

    wijntip: Fleurie, Frankrijk

    Zeebaarsfilet

    met zeekraal en rivierkreeftjes en een saus van prosecco en citroen

    wijntip: Pinot Gris, Nieuw-Zeeland

    Lasagne van groene en witte asperges

    afgemaakt met kruidige bechamel en ricotta

    wijntip: Sauvignon Blanc, Nieuw-Zeeland

    -NAGERECHTEN-

    Kwarktaart van frambozen

    met een bolletje donker chocolade ijs en slagroom

    wijntip: Navarra Moscatel dessertwijn, Spanje

    Parfait van bitterkoekjes

    met witte chocoladesaus en coulis van blauwe bessen

    wijntip: Rooi Muscadel Zuid-Afrika

    Lauwwarme speculaas

    met bosvruchtensorbet, vanillesaus en slagroom

    wijntip: Rooi Muscadel Zuid-Afrika