• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    Februari maandmenu

    Aanvullend op onze lunch- en dinerkaart hebben we dit heerlijke maandmenu februari met wijnsuggesties.
    Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Heeft u een allergie, meld het ons.

    Februari

    -VOORGERECHTEN-

    Bavarois van eendenlever

    brioche brood, serranoham, gel van bosvruchten en jonge slablaadjes

    wijntip: Blauer Zweigelt, Oostenrijk

    Salade van little gem

    Noordzee krab, romige avocado, Pecorino krokantje en schuim van komkommer en wasabi

    wijntip: Chardonnay, Frankrijk

    Quinoa salade met vergeten groenten

    gemarineerde champignons, mierikswortel en een marmelade van tomaten

    wijntip: Pinot blanc, Frankrijk

    -TUSSENGERECHTEN-

    Loempia van geitenkaas

    en honing op een bedje van rucola

    wijntip: Sauvignon blanc, Nieuw-Zeeland

    Velouté van knolselderij

    met olie van zongedroogde tomaten

    wijntip: Fleurie, Frankrijk

    -HOOFDGERECHTEN-

    Geserveerd met verse frieten, gebakken knoflook aardappeltjes en salade

    Krokant gegrilde rundersucade

    met een jus van kruidenboter

    wijntip: Corbieres, Frankrijk

    Gebakken zeeduivel

    met scampi en een roomsausje van cava

    wijntip: Cava, Spanje

    Cous-cous van bloemkool

    met gegrilde groenten en knoflookolie

    wijntip: Cotes du ventoux, Frankrijk

    -NAGERECHTEN-

    Kersen kwarktaart

    met gereduceerde Pedro Ximenez en caramelijs

    wijntip: Rooi Muscadel, Zuid-Afrika

    Panna cotta van aardbei

    met een mousse van witte chocolade en tonkabonen

    wijntip: Rooi Muscadel, Zuid-Afrika

    Parfait van rozen

    seizoensfruit en een siroop van mint

    wijntip: Navarra Moscatel, Spanje

    Menuprijzen: 
    3 gangenkeuzemenu: 27,50
    4 gangenkeuzemenu: 31,50

    Wijnarrangementen:
    3 gangen: 14,00
    4 gangen: 18,00

    Bob-Wijnarrangement:
    3 gangen:   8,00
    4 gangen: 10,50

    reserveren